Retail

Retail

Konings-Zuivel levert zuivel en andere koelverse producten aan de grote Nederlandse supermarkten. Het ontzorgen van onze afnemers staat daarbij hoog op de agenda. We kopen de gewenste producten strategisch in bij ons netwerk van eerlijke en betrouwbare fabrikanten en regelen meerdere keren per week de levering, facturatie en verdere communicatie met deze producenten. Dit scheelt u tijd, mankracht en uiteindelijk ook geld.

Private label

Koelverse producten die onze fabrikanten afleveren zijn netjes voorzien van de gewenste labels. Uw eigen private label(s) in de schappen? Ook daarbij is Konings-Zuivel u graag van dienst. Wij verzorgen het volledige traject voor al uw private labelproducten. Of het daarbij nu gaat om grote of kleine hoeveelheden. Konings Zuivel regelt het altijd en heeft voor iedere vraag een geschikte oplossing.

Konings-Zuivel: partner vanaf de productontwikkeling tot en met het winkelschap.

Marktkennis en passie voor zuivel

Producten inkopen kost tijd, geld en vergt bovendien kennis en kunde. Wilt u advies, bijvoorbeeld bij het uitbreiden van uw assortiment? Of bent u op zoek naar een specifiek product? Ook dan bent u bij Konings-Zuivel aan het juiste adres. Onze mensen kennen de steeds veranderende markt, beschikken over een schat aan ervaring en hebben een passie voor zuivel. Bovendien hechten wij veel waarde aan voedselveiligheid. Zo heeft Konings-Zuivel het BRC-certificaat en werken we volgens de daarbij behorende kwaliteits- en hygiëne-eisen.

Voorraadbeheer en logistiek

Het distributiecentrum van Konings-Zuivel is hét tussenstation voor al uw koelverse productvoorraden. U kunt uw volledige voorraadbeheer en logistiek met een gerust hart aan ons overlaten. Als schakel tussen onze afnemers en (buitenlandse) fabrikanten zorgen wij altijd voor de juiste voorraden en leveringen. In ieder seizoen en ook tijdens de feestdagen. Daarbij houden wij rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Maatwerk is bij Konings-Zuivel altijd mogelijk.

Op de juiste plek voor de beste prijs

Koelverse producten vervoeren van producent tot eindgebruiker is een vak apart. De vrachtwagens van Konings-Zuivel rijden al bijna 30 jaar af en aan door heel Europa. Dankzij ons fijnmazige logistieke netwerk combineren wij moeiteloos alle verschillende producten, volumes en locaties en zijn wij in staat dit tegen zeer competitieve prijzen te doen. Uiteraard ziet u dit terug in een zeer gunstige inkoopprijs.

Zo kunt u ervan uitgaan dat een product in handen van Konings-Zuivel altijd voor de beste prijs op de juiste plek terechtkomt.

Bel me terug

Uw naam*

Telefoonnummer*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact op!
Nieuws
BRC certification has been renewed with an AA grade

24 04 2024 We underwent another BRC audit conducted by LRQA. We are pleased to announce that we have ... Lees verder