Uw partner in zuivel

Uw partner in zuivel

Zoekt u een betrouwbare, innovatieve zuivelpartner met kennis van zaken? Een betrokken partij die met u meedenkt en die u, het liefst voor langere tijd, aan u bindt? Grote kans dat Konings-Zuivel perfect in dit plaatje past. Bij Konings-Zuivel geloven we namelijk in duurzame relaties op basis van vertrouwen; met fabrikanten, afnemers en al onze andere samenwerkingspartners.

Meerwaarde Konings-Zuivel

Het optimaliseren van uw zuivelproducten en –assortiment is een continu proces. Konings-Zuivel helpt u daar graag bij. Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze kennis van de markt en bijna drie decennia ervaring is ons toegewijde team in staat u volledig te ontzorgen en te helpen uw productassortiment volledig up-to-date te houden. Zowel qua kwaliteit als kwantiteit.

Samen innoveren

Konings-Zuivel geeft u inzicht in al uw mogelijkheden. Dat doen we als u ons een vraag stelt, maar ook door zelf met verrassende ideeën te komen. Onze professionals zijn nieuwsgierig en hebben een hart voor zuivel. Dat betekent dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in de zuivelmarkt. Zo blijft uw zuivelassortiment actueel en vernieuwend.

Fijnmazig logistiek netwerk

Bent u zuivelfabrikant en zoekt u een partner die uw koelverse producten onder de beste condities vervoert en precies op tijd en op de juiste locatie aflevert? Konings-Zuivel werkt volgens de geldende veiligheidsnormen (BRC-gecertificeerd) en heeft een fijnmazig logistiek netwerk binnen Europa. Zodat u erop kunt vertrouwen dat al uw zuivelproducten tijdig en perfect op temperatuur bij al uw afnemers aankomen.

Uit de praktijk

Hoe beter we onze partners leren kennen, hoe meer we voor elkaar kunnen betekenen. De cases Konings-Zuivel en Mars Engeland en Konings-Zuivel en Douwe Egberts laten dat zien.

Konings-Zuivel en Mars Engeland
Mars Engeland vond in Konings-Zuivel dé distributiepartner om het Europese vasteland te bevoorraden met haar zuiveldrankjes.

De samenwerking begon een aantal jaren geleden met de ingrediënten voor de McFlurry’s: softijsjes die te koop zijn bij McDonald’s. Konings-Zuivel leverde deze voor Mars Engeland af bij filialen van de fastfoodgigant van Italië tot en met het Franse overzeese gebiedsdeel Nieuw-Caledonië.

QSR Mars

Mars Engeland besloot vervolgens de Mars Chocolate Drinks op het continent te introduceren. Het lag voor de hand onze samenwerking verder uit te breiden. De vrachtwagens van Konings-Zuivel zijn immers helemaal ingericht op het vervoeren van koelverse producten. En ons distributiecentrum in Bleiswijk is een uitstekend tussenstation voor voorraadopslag.

Konings-Zuivel en Douwe Egberts
DE Ice Coffee was in 2010 een nieuwe tak van sport voor koffiespecialist Douwe Egberts. De voorraad gekoelde Ice coffee Cappucino en Macchiato wordt inmiddels alweer een aantal jaren door Konings-Zuivel opgehaald, opgeslagen en afgeleverd. Wij verzorgen zowel het volledige voorraadbeheer als de logistiek voor de koelverse producten van Douwe Egberts.

koning-zuivel_Douwe_Egberts_ice_coffee_1

Bel me terug

Uw naam*

Telefoonnummer*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact op!
Nieuws
BRC certification has been renewed with an AA grade

24 04 2024 We underwent another BRC audit conducted by LRQA. We are pleased to announce that we have ... Lees verder