Logistieke dienstverlening

Als logistieke dienstverlener hebben wij alles onder één dak.
Wij verzorgen voor u het gehele proces van A tot Z.

Logistiek

Konings-Zuivel verzorgt de complete logistiek voor gekoelde producten. Niet alleen brengen wij de goederen in de juiste conditie op het juiste tijdstip van A naar B maar wij verzorgen met ons team van specialisten ook een kwalitatief hoogwaardig voorraadbeheer. Door onze unieke werkwijze op het gebied van forecasting zijn wij altijd in staat u de juiste voorraad te leveren. Ook behoren added value services zoals: ompakken of etiketteren tot de mogelijkheden.

Uitstekende service voor een scherpe prijs

Konings-Zuivel bedient vanuit de leveranciers in Frankrijk, Duitsland, Italië en Oostenrijk nagenoeg alle platforms van retailers in Nederland. Dankzij dit uitgebreide, internationale netwerk kunnen we uw leveringen naadloos inpassen in onze goederenstroom. Dat betekent dat u kunt rekenen op uitstekende service voor een scherpe prijs. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat we daardoor niet alleen afhankelijk zijn van grote partijen, maar ook kleinere volumes eenvoudig voor u mee kunnen nemen.

Duurzaam onderweg

Dagelijks is het bij ons distributiecentrum in Bleiswijk een komen en gaan van vrachtwagens met gekoelde producten. De vrachtwagens voldoen minimaal aan de Europese emissiestandaard en gaan altijd optimaal beladen onderweg naar klanten en fabrikanten door heel Europa. Zo besparen we ritten en verminderen we bovendien CO2-uitstoot. Voor onze distributie binnen Nederland werken we uitsluitend met transporteurs die gecertificeerd zijn, bijvoorbeeld via Lean en Green of SKAL. Zij hebben een modern wagenpark en besteden aandacht aan duurzaam ondernemen.

Online dienstverlening

We passen de meest innovatieve software toe. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld temperaturen gedurende het hele traject in kaart brengen maar ook koppelingen aanbrengen met de systemen van onze klanten en leveranciers.

Veilig, verantwoord en duurzaam

Snel en betrouwbaar leveren. Dat staat bij Konings-Zuivel voorop. We werken conform het voedselveiligheidssysteem HACCP en zijn bovendien in het bezit van het BRC Storage & Distribution certificaat, de internationale norm op het gebied van voedselveiligheid in de logistiek. Deze norm hanteren we altijd en overal: in ons distributiecentrum én onderweg.
BRC Storage & Distribution Certificated_logo

Konings Zuivel is SKAL erkend, zodat wij ook de logistiek van biologische producten voor u kunnen verzorgen.
Organic_BIO_Skal_logo

Ophalen?

Haalt u producten liever bij ons op? Ook dat is mogelijk. In het distributiecentrum in Bleiswijk staat ons team voor u klaar.

Bel me terug

Uw naam*

Telefoonnummer*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact op!
Nieuws
BRC certification has been renewed with an AA grade

24 04 2024 We underwent another BRC audit conducted by LRQA. We are pleased to announce that we have ... Lees verder