Industrie

Van ‘gecondenseerde’ melk, yoghurt, slagroom, ijsmix, cottage cheese tot o.a. mascarpone,
wij leveren het allemaal in diverse grootverpakkingen.

Industrie

Konings-Zuivel levert een breed assortiment zuivel en andere koelverse producten. In alle mogelijke hoeveelheden en verpakkingen. Het ontzorgen van onze afnemers staat daarbij hoog op de agenda. We kopen de gewenste producten strategisch in bij ons netwerk van eerlijke en betrouwbare fabrikanten en regelen meerdere keren per week de levering, facturatie en verdere communicatie met deze producenten. Dit scheelt u tijd, mankracht en uiteindelijk ook geld.

Grootverpakkingen koelverse producten

Yoghurt, kwark, slagroom, koelverse desserts; het is maar een kleine greep uit de koelverse producten die Konings-Zuivel dagelijks bezorgt bij afnemers in de industrie. Of het nu gaat om grote hoeveelheden room voor het industrieel bereiden van soepen of crème fraîche voor spinazie à la crème, wij verzorgen het voor u. In de juiste volumes en op het moment dat u het nodig heeft. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons volledige productassortiment.

Productspecificaties en voedselveiligheid

Bent u op zoek naar een specifiek product? Ook dan bent u bij Konings-Zuivel aan het juiste adres. Op basis van uw productspecificaties laten wij onze leveranciers precies maken waaraan u behoefte heeft. Daarbij hecht Konings-Zuivel veel waarde aan voedselveiligheid. Zo zijn wij het BRC-gecertificeerd en werken wij volgens de daarbij behorende kwaliteits- en hygiëne-eisen.

Geef uw productspecificaties en wij leveren precies wat u nodig heeft.

Voorraadbeheer en logistiek

Het distributiecentrum van Konings-Zuivel is hét tussenstation voor al uw koelverse productvoorraden. U kunt uw volledige voorraadbeheer en logistiek met een gerust hart aan ons overlaten. Als schakel tussen onze afnemers en (buitenlandse) fabrikanten zorgen wij altijd voor de juiste voorraden en leveringen. In ieder seizoen en ook tijdens de feestdagen. Daarbij houden wij rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Maatwerk is bij Konings-Zuivel altijd mogelijk.

Op de juiste plek voor de beste prijs

Koelverse producten vervoeren van producent tot eindgebruiker is een vak apart. Konings-Zuivel rijdt al bijna 30 jaar af en aan door heel Europa. Dankzij ons fijnmazige logistieke netwerk combineren wij moeiteloos alle verschillende producten, volumes en locaties en zijn wij in staat dit tegen zeer competitieve prijzen te doen. Uiteraard ziet u dit terug in een zeer gunstige inkoopprijs.

Zo kunt u ervan uitgaan dat een product in handen van Konings-Zuivel altijd voor de beste prijs op de juiste plek terechtkomt.

Bel me terug

Uw naam*

Telefoonnummer*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact op!
Nieuws
Audit BRC Storage & Distribution

10 05 2019 Donderdag 2 en vrijdag 3 mei hebben wij weer bezoek gehad van een auditor van Loyds. Het n... Lees verder