Nieuws

Nieuwe locatie voor Konings-Zuivel B.V.

Na een jaar van voorbereiding, bouw en inrichting is het vanaf maandag 8 april zover. Konings-Zuivel B.V. gaat haar vleugels uitslaan en zal een nieuwe locatie betrekken in Bleiswijk!

Het nieuwe magazijn en kantoor zal een gloednieuw, state-of-the-art gebouw zijn en heeft het BREEAM ‘very good’ certificaat. BREEAM is een duurzaamheidslabel dat bijdraagt aan energiebesparing en CO2-reductie binnen gebouwen. Het nieuwe pand heeft geen gasvoorziening en is vanaf komende zomer voorzien van zonnepanelen op het dak. Het gehele gebouw heeft LED-verlichting, in het magazijn zal de verlichting automatisch aan en uit gaan. Ook is er gedacht aan de werknemers en bezoekers met een elektrische auto, zij kunnen de auto laden aan een van de laadpalen op de parkeerplaats. Uiteraard zijn ook de ecologische aspecten niet vergeten.

In het nieuwe magazijn is er ruimte voor zowel ambient- als gekoelde opslag. De totale opslagcapaciteit zal ongeveer 3 keer groter zijn dan onze huidige locatie. Met 12 loadingdocs en 2 maaivelddeuren wordt ook deze capaciteit flink uitgebreid.

Met de betrekking van dit nieuwe pand is Konings-Zuivel B.V. klaar voor de toekomst!

Vanaf maandag 8 april zijn wij te vinden op het Prisma bedrijvenpark (ter hoogte van de kruising HSL en de A12):
Snelliuslaan 15
2665 PD Bleiswijk

Bel me terug

Uw naam*

Telefoonnummer*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact op!
Nieuws
Audit BRC Storage & Distribution

10 05 2019 Donderdag 2 en vrijdag 3 mei hebben wij weer bezoek gehad van een auditor van Loyds. Het n... Lees verder