Foodservice

Wij leveren een breed scala zuivel producten in zowel klein als groot verpakking,
ook private label behoord tot de mogelijkheden!

Foodservice

Konings-Zuivel levert een breed assortiment zuivel en andere koelverse producten. In alle mogelijke hoeveelheden en verpakkingen. Ontzorgen van onze afnemers staat daarbij hoog op de agenda. We kopen de gewenste producten strategisch in bij ons netwerk van eerlijke en betrouwbare fabrikanten en regelen meerdere keren per week de levering, facturatie en verdere communicatie met deze producenten. Dit scheelt u tijd, mankracht en uiteindelijk ook geld.

Een breed koelvers productassortiment

Yoghurt, kwark, kookroom, koffiemelk; het is maar een kleine greep uit de koelverse producten die Konings-Zuivel dagelijks bezorgt bij afnemers in de foodservice. Of het nu gaat om literemmers crème fraîche voor restaurants of 100-gramsyoghurtjes voor ziekenhuizen, wij verzorgen het voor u. In de juiste volumes en op het moment dat u het nodig heeft. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons volledige productassortiment.

Voor al uw grote en kleine verpakkingen koelverse zuivelproducten.

Voorraadbeheer en logistiek

Het distributiecentrum van Konings-Zuivel is hét tussenstation voor al uw koelverse productvoorraden. U kunt uw volledige voorraadbeheer en logistiek met een gerust hart aan ons overlaten. Als schakel tussen onze afnemers en (buitenlandse) fabrikanten zorgen wij altijd voor de juiste voorraden en leveringen. In ieder seizoen en ook tijdens de feestdagen. Daarbij houden wij rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Maatwerk is bij Konings-Zuivel altijd mogelijk.

Daarom Konings-Zuivel

  • Een breed assortiment zuivel en andere koelverse producten in alle mogelijke verpakkingen en hoeveelheden.
  • Inkoop, voorraadbeheer en logistiek kunnen wij volledig voor u verzorgen.
  • Konings-Zuivel is BRC-gecertificeerd en werkt volgens de daarbij behorende kwaliteits- en hygiëne-eisen voor voedselveiligheid.
  • Dankzij ons fijnmazige logistieke netwerk binnen Europa combineren wij moeiteloos alle verschillende producten, volumes en locaties en zijn wij in staat dit tegen zeer competitieve prijzen te doen. Uiteraard ziet u dit terug in een zeer gunstige inkoopprijs.
  • Uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Bel me terug

Uw naam*

Telefoonnummer*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contact
Vragen of meer informatie? Neem contact op!
Nieuws
Audit BRC Storage & Distribution

10 05 2019 Donderdag 2 en vrijdag 3 mei hebben wij weer bezoek gehad van een auditor van Loyds. Het n... Lees verder